Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το befitpatras.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

Στο Be Fit Life Fitness Center έχετε την δυνατότητα να εξασκηθείτε σ' ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής και παρέχει ξεχωριστές υπηρεσίες με την βοήθεια του φιλικού και καταρτισμένου προσωπικού του. Το μεράκι, η εμπειρία, η ικανότητα και η γνώση των πτυχιούχων γυμναστών του μπορεί να σας παρέχει άσκηση, αρμονία και ευεξία με άριστα αποτελέσματα τόσο στην υγεία, όσο και στην εικόνα σας, ακόμη και στους πιο απαιτητικούς.

Το γυμναστήριο μας, από το 2006, ακολουθεί μια ανοδική και επιτυχημένη πορεία. Ο λόγος είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια οικογενειακή και φιλική ατμόσφαιρα με τους χιλιάδες αθλούμενους μας, τους οποίους φροντίσαμε και αγαπήσαμε και το σπουδαιότερο είναι ότι μας αγάπησαν και αυτοί.

Το Be Fit, σας περιμένει σε έναν ευρύχωρο και κατασκευαστικά ποιοτικό χώρο έκτασης 450 τ.μ. στην περιοχή της Οβρυάς, δίπλα στην είσοδο της περιμετρικής, στο πιο κομβικό σημείο για το Νότιο διαμέρισμα της Πάτρας.

Σας περιμένουμε να γίνετε και εσείς μέλος της μικρής κοινότητας του Be Fit.

Ο χώρος μας