Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το befitpatras.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

To Abs & Hips είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών. Αποτελεί ένα εναλλακτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στην τοπική καύση του λίπους και στην μυϊκή ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων, ενώ παράλληλα βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση των δύο αυτών περιοχών. Αναλυτικά επικεντρώνεται στους κοιλιακούς- ραχιαίους, σε ότι αφορά τα πάνω άκρα και στους γλουτούς, προσαγωγούς-απαγωγούς, τετρακέφαλους-δικέφαλους και μηριαίους για τα κάτω άκρα.

Ενα τυπικό μάθημα

Το πρόγραμμα Abs & Hips συνδυάζει αποκλειστικά ασκήσεις για κοιλιακούς και ραχιαίους (διάρκειας 25΄) και ασκήσεις για τα πόδια (διαρκείας επίσης 25΄ που περιλαμβάνουν καθίσματα, προβολές, plie και ασκήσεις που στοχεύουν στους απαγωγούς, προσαγωγούς & γλουτούς). Οι ασκήσεις γίνονται κυρίως με το βάρος του σώματος και αφορούν τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος. Οι δύο μυϊκές ομάδες στις οποίες απευθύνεται το πρόγραμμα, αιματώνονται καλύτερα με αποτέλεσμα την τοπική καύση του λίπους.

Οφέλη της προπόνησης Abs & Hips

  • Tαχύτερη καύση του τοπικού λίπους.
  • Bελτίωση της φυσικής κατάστασης.
  • Eύρυθμη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.
  • Καλύτερη ρύθμιση της αναπνοής.