Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το befitpatras.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.

Το Bodypump είναι ο γρηγορότερος τρόπος να γραμμώσετε και να χάσετε λίπος. Είναι η άσκηση τόνωσης και συντήρησης με βάρη και είναι για όλους όσους θέλουν να προσθέσουν προπόνηση ενδυνάμωσης στην αερόβια τους εκγύμναση. Η απλότητα της τάξης κάνει το BODYPUMP ένα πολύ καλό σημείο έναρξης για ανάπτυξη δύναμης και αυτοπεποίθησης. Η καυτή μουσική και η δυνατή χορογραφία συνοδεύουν αυτή τη 45-λεπτη ή μονόωρη εκγύμναση. Θα χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα, μια μπάρα και διάφορα βάρη. Αν είστε νέοι σε ασκήσεις άρσης βαρών, ή αν είστε εκτός φόρμας, πρέπει να ξεκινήσετε με ελαφρά βάρη. Μετά από μερικά μαθήματα θα μπορείτε να αναγνωρίζετε από μόνοι σας ποιά είναι τα κατάλληλα βάρη για σας. Αν δεν είστε σίγουροι, ρωτήστε τον εκπαιδευτή σας.

Ενα τυπικό μάθημα

Ο γενικός στόχος μιας τάξης BODYPUMP είναι να βελτιώσει τη δύναμη και την αντοχή των κυριότερων μυϊκών ομάδων και πετυχαίνοντας το αυτό, να κάψει θερμίδες. Κάθε κομμάτι έχει συγκεκριμένο προπονητικό στόχο και έχει σκόπιμα σειροθετηθεί με τέτοιο τρόπο για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος.

Η τυποποιημένη διάρκεια κάθε μαθήματος είναι 10 τραγούδια και 60 λεπτά. Μια προαιρετική 45-λεπτη δομή οκτώ τραγουδιών είναι επίσης διαθέσιμη, που παραλείπει τα κομμάτια των τρικέφαλων και δικέφαλων.

Οφέλη της προπόνησης BODYPUMP

  • Καύση μέχρι και 600 θερμίδες ανά μάθημα για χάσιμο βάρους.
  • Βελτιώση της δύναμης.
  • Βελτιώση της γενικής φυσικής κατάσταση.
  • Σχηματισμός και τόνοση μυών.
  • Βελτιώση οστεϊκής πυκνότητας προς αποφυγή οστεοπόρωσης.